Monday, January 24, 2011

Sunny Bergamo

Kaua oodatud aeg jõudis 23ndal jaanuaril kätte ning lõpuks ometi olime teel oma vana sõbra uude elukohta, Bergamosse. Lennureis möödus tavapäraselt, kuid see odavlennufirma on ikkagi väga odav lennufirma. Sellest kunagi pikemalt.
M ja L olid meil kenasti vastas, kusjuures meie jõudsime enne neid lennujaama. Väke tripp poodi ja siis ühistranspordiga M kodu poole. Ok.. sõidame. Minge hetk jääb buss seisma ja bussijuht paneb riidesse ja hüppab bussist välja. Uksed jätab lahti. Meie vahime suurte silmadega ringi - et nagu mismõttes?! Keset ööd pimedas inimtühjas linnas üksinda bussis, kus uksed on lahti ja bussijuht lihstalt jalutas minema. Uurime, et kas võiks äkki ise sellega nüüd edasi sõita :D Siiski mingi aja pärast saabub uus bussijuht, kes eelmise nö välja vahetas ja meid sihtkohta viis. Lihtsalt esialgu tundus olukord suht tragikoomiline :D

Nüüd aga on juba uus päev. M saabus poole 8 paiku hommikul töölt ja nüüdseks pärastlõunaks on jäänud unelema mulle ja mu kaaslasele ettevalmistatud magamiskohas:) Eks pikk, pikk, pikk, pikk jalutuskäik mäkke väsitas päris korralikult. Vahepeal jõudis mu kaaslane kallis ka oma püksid ära rebestada, sest oli tarvis tanki otsa ronida, seega ei jäänud muud üle, kui  väike shoppingutiir teha. Muuhulgas käisime siis ka toidupoes, et osta söögid-joogid tänaseks A sünnipäeva tähistamiseks :)


Ma hea meelega laeks mõne pildi ka, aga see paistab meeletu aja võtvat, nii et need jäävad kunagi hiljem sirvimiseks :)

No comments:

Post a Comment